Brännaberget



Nu har man hunnit jobba en dryg vecka, och redan längtar man till nästa gång...
Inte för att jag inte trivs med mitt jobb, för det gör jag! Bra arbetskompisar, bra arbetstider och faktiskt ett mestadels roligt jobb!
Nä... det är snarare så att jag trivs ännu bättre med att vara ledig :-) I alla fall när man vet att man har ett jobb att gå till sen...

Nå ja, det blir ju lite ledighet innan skolan börjar för mina flickor, så det ser man ju fram emot! Vi har ju lite projekt på gång då... IKEA, fixa klart i lägenheten i Luleå och sen ska flickorna byta rum med varandra här i huset. Lite jobb med andra ord - men roliga saker!

Sen har vi ju en resa inplanerad så småningom, men det är ju långt fram i framtiden...

Närmast bakåt i tiden så kan man säga att helgen var bra: Fint väder i lördags = en långpromenad med Elvis. Vi gick via gamla elljusspåret till kyrkogården, sen en liten rundtur i skogen, och sen hem.



Det finns visst ormar här, men tack och lov så har vi aldrig stött på någon. Jag hoppas de håller sig till de lite stenigare ställena.

På torsdag kommer Mimmi hit, så då blir det full rulle i huset! Mimmi är en liten ettrig papillon/chihuahua på 1,5 år. Hon och Elvis brukar hålla igång rätt bra när de träffas, ska bli intressant att se hur länge de orkar... Mimmi ska bo här till på söndag.

Förhoppningsvis har vi nån bild att lägga in efter besöket :-)

Kram så länge / Anita


Det är körigt att vara ledig...

En evighet sen förra inlägget, vilket så klart beror på att det är sommarlov och semester för oss alla :-).

Det har hänt en hel del sen sist:

Mamman i huset har varit till ITALIEN, Toscana närmare bestämt. I soliga Italien blev det god mat, sol, värme och massor av upplevelser! Det blev att bila runt på den Italienska landsbygden, ta det lugnt på det vackra torget i Sienna, shoppa i Florens och beundra ett underverk - det lutande tornet i Pisa.







Sen blev det skolavslutning, storasyster gick ut 9:an och lillasyster gick ut 5:an.



Två fina tjejer i sommarblommiga klänningar :-)

Sen började sommarlovet med ledighet för en och sommarjobb för en...

Midsommarhelgen blev riktigt somrig! På midsommaraftonen var det "nostalgiträff" på Brännaberget, så vi var ju så klart dit en sväng på dan. Vi åt lite glass och kollade på snygga Raggar-bilar :-), och tittade lite på utsikten:



Tänk... man kunde ha sommarkläder på midsommaraftonen!!!



Efter midsommarhelgen så började semestern för mamman - härligt!!! Storasyster jobbade en vecka till, och sen fick även hon sommarlov. Men lite extra jobb har det blivit på Ica också - vilket bara är bra - lite extra kosing kan behövas till hösten när det är dags för henne att flytta... (Oj oj oj, hur ska det gå???)

Några fina Garbins-dagar har vi hunnit med!
Och testat badtemperaturen har vi gjort allihopa, men några är ju såklart försiktigare än andra... Lillasyster påstår att vattnet är varmt, storasyster tycker det är acceptabelt och mamma o Elvis stannar helst på land!





I kväll drar årets höjdpunkt igång här i kommunen, det är sommarmarknad på gång. Det blir allmänt festligt i tre dagar nu! Tivoli, musik och pubkvällar, försäljning av allt möjligt, hemvändande utflyttade kompisar... Och för oss som tillhör basketfolket här så innebär det en hel del jobb - men det är mest kul det också!
Handlar gör vi såklart, men mest ätbara saker... Thai-mat, kolaremmar, glödkaka, halstrad fisk (om vi hinner innan den tar slut)... och kanske lite annat också... Här har vi en bild från förra årets marknad:



Ha en trevlig helg - det tänker vi verkligen ha :-)))))



VOV VOV! (=vi hörs)


RSS 2.0