AGILITY

Nog har jag tur! I kväll har jag fått vara o träna Agility med Ruff. Ruff klarar alla hinder, tom däcket! Jag är inte så bra, men det är kul att springa genom den korta tunneln... Kanske (om jag får riktigt mycket godis) att jag blir lika bra som Ruff!!!

Men först hoppas jag att jag o Sara får gå på valp-kurs till hösten. Vi har anmält oss, men vi vet ju inte om vi får plats, det finns ju som sagt väldigt många hundar här i Överkalix, och väldigt många valpar...

/vov-vov ♥Elvis


Sommar och sol!

Andra semester veckan snart slut, och två hela veckor kvar! Hittills har det blivit en hel del utevistelse, vädret har ju faktiskt varit helt ok.

Idag blir det ev en badstrandstur efter att Sara kommit hem från jobbet, hon jobbar till kl 2.
Hade tänkt mig Garbinsudden: grilla lite, ligga och läsa, och de som vill bada kan ju göra det... vi får väl se hur det blir...

Elvis brukar springa omkring i vattnet, och om flickorna badar så kan det hända att han simmar lite.

Förra gången vi var där var det rätt mycket folk, och dessutom hade vi med en hundkompis till Elvis. Men det gick bra - de skötte sig fint! De busade konstant i flera timmar, men bara runt oss, de andra på stranden fick vara ifred!

Fick en liten hälsning från Elvis syster Ebba i Jokkmokk - kul! Ebba och Aslan hade träffats och busat med varandra!
Vi har ju också träffat Aslan några gånger, men hundarna har ju inte varit lösa så att de har kunnat busa ordentligt då.
Elvis och Aslan är nästan lika stora, men jag hörde av Aslans matte att Ebba är ganska mycket större. Det skulle verkligen vara kul att träffa alla syskonen någon gång!

Nä, nu är klockan 9, dags att fara iväg och handla!

Hej hej / Anita (och Elvis)

På stranden

det blåste ordentligt den här dagen - det ser man på öronen :-)


Bilder

 Elvis på G .

 Utsikt över bränna .

 

 Bada .

 
 på Garbins .                                
 Lill Killen ♥

De var ett tag sen de bloggades sist så ja tänkte de var dags . Men Eftersom bilder säger mer än 1000 ord så blir det mest bilder . Imorgon börjar marknaden och ja oroar mej lite för hur de ska gå då för  Elvis .. Han blir lite smått skärrad bland mycket folk, det blir ju verkligen mycket folk ju . Omkring 40 000 människor är det här varje år under marknaden . Ganska stor skillnad mot de annars knappt 4000 månniskorna som bor här . Han ska ju självklart inte följa med ut på marknaden hela dan men vi bor ju mitt i centrum så de kommer väl att vara ganska mycket folk härikring ändå .. Men det ordanr sej säkert, om inte annat så får han väl fa till "morbror" Ruff ett litet tag .

 

Ha de bra, Kram

/ Matte Sarah ♥

RSS 2.0