Påsklovet, och lite före, och lite efter lovet :-)

Veckan före lovet var jag i Luleå, hos Sara. Det var riktigt mysigt! Kanske jag är en riktig stads-hund i alla fall - jag kommer ju faktiskt från Luleå!

Nä... nog föredrar jag att vara i Överkalix, det är så lugnt o skönt här! Å vi bor ju så nära bra promenadställen, där man kan gå i sin egen takt utan att måsta dra matte i nåt koppel ;-)
Sen har jag ju flera hund-kompisar alldeles här i närheten också!

En sak som är rätt kul när man har varit i Lule, är att när man ska hem så får man åka buss! Då brukar jag sitta i Saras knä hela vägen! (Mycket gosigare än att sitta i bil-buren)



Sara och Sofia hade ju ledigt från skolan veckan före påsk, så jag hade det riktigt bra då - sällskap nästan hela tiden! Och när det blev skär-torsdag, då kom Mimmi på besök!



Vi klädde ut oss till påsk-kärringar, men jag tyckte det nästan var lite väl tjejigt...

Mimmi stannade ända till på påsk-dagen, och man kan nog säga att det var full rulle på oss mest hela tiden! Det var ju en varm och skön helg, så vi var ute en hel del. Matte hann både kratta och tvätta bilen i det vackra vädret.
Eftersom det var så varmt den här helgen, så gick isen ovanligt tidigt i år!



Flotten gick den 26:e april, och den 27:e var Sofia och badade... Tokerier!!!

I dag är det Valborgsmässo-afton, då blir det Maj-brasa nere på Bulandet, få se om man vågar sig dit på nån kvällspromenad då...

Vår-kramar / Elvis :-)


Vår

Har precis kommit från morgonprommenaden å vädret är superhärligt! Solen lyser och jag känner på mej att det hommer bli en fin dag. Idag träddade elvis en ny komps på promenaden, en St Bernhardshund. Haha dom var så söta då dom lekte. Elvis ville bli jagad men st bernharden hann ju inte alls med i svängarna, Elvis fintade bort henne gång på gång på gång! Men roligt hade dom iaf. Nu ska jag snart börga göra mej iordning för skolan å knalla dit. Slutar vid 1 så elvis begöver inte vara själv så länge. Och när ja slutar ska vi ta en lång prommenad i solen å sen börja packa för hemresan.

 

Glömde ta med kameran så vi slänger upp en bild från i vintras istället!


I luleå

I veckan ska jag sova hos Matte Sara för Mamma ska på någon kurs i Umeå. Mamma tror att ja kommer sakna henne men det tror inte jag. Ja tror ja kommer trivas jätte bra. Vi har varit på en kvällsprommenad i det fina vädret och kollat läget litegrann å sen har vi ätit pasta carbonara. Mums! Hoppsan höll nästan på att glömma att ja har eggan mat också ska gå och äta den också nu.


-På prommisen :)


- Efter prommisen.. Matte envisades med att dra ner mej i badkaret efteråt, Varför?!


Måste ju bara tillägga att jag blivit morbror den 5e april! >Grattis Tiffany till dina söta valpar =)

Kramar från Elvis♥ och Matte Sarah.


RSS 2.0