Woff, Woff

Haha snygg rubrik där!

som sagt... woff woff på er alla!

I dag har det varit en riktigt bra dag.
Sov rätt länge för att vara mig, till 8 ungefär, och sen när jag skulle gå på morgon promenad, vem tror ni då står o bajsar utanför min gård??? Jo minsann Skip och Rulle var precis på väg ner på Bulandet! Så då fick man ju lite Bus-sällskap! (Skip var ju förstås inte så noga om att busa - han är ju vuxen...)

Sen, när matte hade städat, som hon jämt håller på med på helgerna, och jag hade jagat dammsugaren klart, så var det dags för nästa promenad: en riktigt lång, skön skogspromenad upp till kyrkogården. Det var riktigt fint där! Rosen blommade liiiite, ljungen lyste rosa o fin, och silver eken riktigt glänste!

När vi kom hem var vi lite småtrötta både jag och matte, så vi tog det lite lugnt ett tag. Sen gick vi ut på gården och pysslade lite. Nästan allt höstjobb är avklarat, förutom krattningen. Och äpplena har vi ju inte plockat heller, he he he :-) Nån som vill köpa några kilon sur-äpplen?



Vi har hela trädet fullt av äpplen!

Nu ska vi ta dagens sista utflykt... vi ska gå å hälsa på Engströmarna. Ryktet säger att Tuva är där, och hon brukar ju gärna vilja träffa MIG. (Det är ju inte så konstigt i och för sig - jag är ju så söt)

Blöt hund-puss på er

♥ Elvis ♥


Höstpromenad mellan regnskurarna

Vilken helg det har varit... regn, regn och regn... men det är verkligen varmt för att vara september! Runt 15 grader har det varit i stort sett hela helgen.
Och älgjakten som börjar i morrn! Förr skulle de flesta jägarna ha varit bekymrade för att köttet skulle förstöras i värmen, men nuförtiden har nog de flesta jaktlagen kylrum av nåt slag.

Nå, det där med älgjakt berör ju inte mig så mycket, annat än att jag känner stor tacksamhet till min bror som förser mig med lite kött då och då!

Helgen har mest bestått av städning, men idag hann man få sig en promenad upp på Grelsbyberget mellan regnskurarna, vilket Elvis uppskattade så klart!

Utsikt över den stora staden ;-)



Här har vi Elvis i bärskogen!

I går blev Elvis faktiskt 6 månader! Vilken sötis han är!!!



Å så avslutar vi inlägget med ännu en mysig höstbild!

/ mamman i huset

 


RSS 2.0