GOTT NYTT ÅR!!!

Snart är 2009 slut och ett nytt år börjar... 2010...

Tänk, när jag var barn och man pratade om 2000-talet, så tänkte man att det var så oändligt långt borta...  man tänkte att då kommer det väl att finnas datorer i varje hem, att alla barn går omkring med egna telefoner, att det finns massor med kanaler på TV:n och att man kan byta kanal genom att trycka på en knapp på en liten dosa - i stället för att gå fram till TV:n! Hur kunde man fantisera om så knäppa saker :-)))))

Nåt som jag aldrig hade trott skulle hända, det blev dock av under 2009: Jag blev hundägare (visserligen efter viss övertalning av döttrarna i huset)

Men visst är han väl fin, vår sötnos Elvis.

Nu är han nästan 10 månader, har hört sägas att det kan vara en sorts trots-ålder för många hundar!!! Få se hur det blir för den här lill-gossen... Än så länge så har jag inte sett några som helst trots-tendenser hos honom. Men att han gör som jag vill beror nog oftast på att han vill precis samma sak! Det är bara att hoppas att han fortsätter att må bra och trivs med oss :-)

Nu smäller det lite grann, en nog så tidig start på nyårsfirandet tycker jag! Elvis verkar inte tycka att det är så farligt när vi är här inne, han är nog mest förvånad över knallarna , men jag tror inte vi ska gå ut och titta på några raketer vid 12-slaget!

Det blir säkert ett Gott Nytt År ändå!

/ Mamma-matten


Hoppas Julen varit God!

Nu var det länge sedan sist... och inte är det för att jag inte har haft tid... det har bara inte blivit av!

Mina mattar har haft mycket basket i höst, och då har dator-tiden blivit lidande (men det gör ju ingenting - huvudsaken är ju att de har tid med mig :-) )

Nu är det i alla fall julledighet, synd bara att det ska vara så kallt - man fryser ju om nosen så fort man sticker ut den genom dörren... nästan i alla fall. I morse var de -25 när vi gick vår morgonrunda, men jag tyckte inte att det var så farligt, värre var det för mamma-matte! Sen när vi gick ut mitt på dan kändes det ännu kallare, hoppas verkligen att det är bättre när vi går kvällsrundan. Jag tror nämligen att både jag och matte behöver lite extra motion efter alla godsaker man stoppat i sig!

Jag fick föresten flera paketpå julafton! Sofia hade stickat mig en jättefin röd halsduk. Kan väl inte påstå att det är så skönt att ha på den, men jag kände mig riktigt julfin!



Sen fick jag en boll som var riktigt bra: både att leka med och att tugga på! Fick också ett tuggben, lite godsaker och en rolig kub av oxhud där det fanns smaskigheter inuti!

Men det bästa med julen var nog att jag fick hälsa på hos min kusin Mimmi. Vi busade riktigt mycket... ända tills vi var tvugna att skälla lite på den där skäggiga gubben som kom och delade ut paketen. Men han var ju rätt snäll så vi slutade skälla rätt snabbt.

Här sitter vi och väntar på paketen:

God Jul på er Alla!



(Vad gör man inte för lite godis???)

Nu ska jag snart gå ut i kylan igen - vov vov så länge :-)



♥ Elvis ♥


RSS 2.0