I'm back...

... men det var ett tag sen!



Som ni ser så är jag lika söt fortfarande ;-)

Det har ju naturligtvis hänt en hel del sen sist, så jag ska försöka göra en liten sammanställning:

Augusti

Min lilla kusin Mimmi bodde hos mig några dagar. Hon är en Chi Hua Hua / Papillon tjej på 1 år och 10 månader. Ganska söt (fast hon inte är en Sheltie) och ganska snäll också. När hon var liten brukade hon nafsa mig i benen när vi lekte, och hon kunde aldrig låta mig vara i fred - hon ville leka hela tiden! Nu är det minsann ombytta roller (he he). Jag kör hårt med henne när vi träffas! När hon går och lägger sig för att vila så brukar jag vara å peta lite på henne, och till slut så kommer hon å leker med mig! Det enda jag inte riktigt gillar med Mimmi är att hon brukar sova i mattes säng... Jag har försökt att lägga mig där jag också, så att inte Mimmi ska mysa för mycket med MIN matte, men jag tycker ju att det blir för varmt! Jag orkar inte ligga kvar där hela natten, mina egna sovställen är faktiskt bättre! Så då blir det ju så att Mimmi sover där - utan mig...



Lill-Mimmi och jag ♥ Visst syns det att vi är kusiner (vår matte / husse är syskon)

Mera Augusti

Nästa stora händelse var när skolan drog igång igen, för då flyttade min ena matte (Sara) till LULEÅ!
Hon är där hela veckorna, så det är ganska lugnt här hemma då, med bara jag, Sofia och mamma Anita i huset.



Saras kök.



Å här är min myshörna, när jag hälsar på.

September



Skolan är i full gång för tjejerna i huset, och basketsäsongen har precis börjat.
Och jag hänger med på lite av varje!
Många fina skogspromenader har det blivit. Vi har plockat både blåbär och lingon i år (alltså, jag har mest hållit koll på mattarna så att de inte har gått vilse, och så har jag sett till så att inga farliga djur och människor har kommit i närheten)



Här är vi på väg till kyrkogården, en solig söndag i september. Det brukar ta en dryg timme att gå dit och hem igen. Eftersom vi går genom skogen så kan jag springa lös hela vägen - skööönt!
Tack och lov så är det inga älg-jägare i farten här!

Oktober

Soluppgång! En kall och vacker morgon kom matte ihåg att ta med kameran på morgonpromenaden!



Nästan varje morgon går vi nere på Bulandet, det blir en lagom lång runda innan jobbet för matte. Ibland träffar vi på några av mina hundkompisar, så då hinner vi "busa av oss lite". Men den här morgonen var det lugnt och stilla...



November

Dagarna blir allt kortare och kortare... och nu är det bara på helgerna som vi kommer oss ut i skogen - det är alldeles för mörkt där på kvällarna.
Sofia har haft flera basketmatcher - och det har faktiskt blivit två vinster (förlusterna räknar vi inte).

En dag kom Sara hem med en liten plutt... jag trodde först att det var en råtta som jag skulle få leka med, men det visade sig att det var en HUND! En pytte liten 9 veckors chi hua hua som heter Tila. Sara skulle se efter henne den dagen.



Hon är faktiskt ganska söt, fina färger i alla fall :-)

Nu ska vi gå ut på kvälls-promenad - puss o kram så länge / Elvis ♥



RSS 2.0